Regels en voorwaarden

Ga naar beneden

Regels en voorwaarden

Bericht van Grace op za jan 07, 2017 2:37 am

Om Het Forum voor Psychische Problemen een veilig, vertrouwd en prettige omgeving te houden, is het van belang om ons aan een aantal regels te houden. Het gaat om een kwetsbaar onderwerp en we willen ervoor zorgen dat iedereen zich welkom en thuis voelt, en zich veilig genoeg voelt om zijn of haar verhaal te vertellen. Het word dan ook erg op prijs gesteld dat je de regels even doorleest voordat je een topic opent. Dit om verwijdering van topics en/of berichten te voorkomen. Heel erg bedankt.

Wanneer één of meerdere van deze regels verbroken word door een gebruiker, hebben wij de bevoegdheid om actie te ondernemen. Dit kan een waarschuwing zijn, of een blokkade van dit forum. Ben je het niet eens met een regel of consequentie van het verbreken van één van deze regels, dan ben je uiteraard vrij om je te melden aan een moderator.

Algemeen: Regels en voorwaarden

● De gesproken taal op dit forum is Nederlands of Engels. Openbare gesprekken en geopende topics, geschreven in een andere taal zijn niet toegestaan.
● Topic en berichten waarvan de inhoud: Porno, racisme, illegale websites of kwaadwillende/illegale producten bevat, zijn niet toegestaan.
● Het zonder toestemming van de tegenpersoon openbaar maken van privé berichten, is niet toegestaan.
● Berichten waarvan de inhoud opzettelijk beledigend, kwaadwillend of irriterend is tegenover een andere gebruiker van dit forum, zijn niet toegestaan.
● Het meervoudig off-topic gaan (niet-relevante reacties) in een topic is niet toegestaan.
● Het bumpen van een topic is toegestaan nadat er na 12 uur geen activiteit op jouw topic is geweest.

Psyche: Regels en voorwaarden

●  Het is niet toegestaan om reacties op topics te plaatsen waarvan de inhoud een diagnose is. Wij zijn geen gediplomeerde therapeuten, en het posten van een mogelijk foutieve diagnose kan daardoor verwarrend zijn. Ben je van mening een gediplomeerde therapeut te zijn en wil je de mogelijkheid hebben om een diagnose te stellen voor iemand, neem dan contact op het een moderator of beheerder. Gediplomeerde therapeuten, herkenbaar aan de groene naam, dienen voor het plaatsen van een diagnose altijd toestemming te vragen aan degene voor wie deze diagnose bedoeld is.
● Gedetailleerde informatie over verwondingen van automutilatie mogen niet geplaatst worden. Dit kan namelijk zeer schokkend zijn voor onze leden en mogelijk als een trigger werken voor anderen. Wij vinden het vervelend om te zien dat je met automutilatie kampt, en zijn er voor je. Probeer er echter wel voor te zorgen dat je niet te gedetailleerd ingaat op verwondingen.
● Directe aankondigingen van suïcide mogen niet geplaatst worden. Dergelijke berichten kunnen namelijk erg schokkend zijn voor andere leden en onrust/zorgen wekken, terwijl wij niet in staat zijn om jou direct te helpen. Kamp je met acute suïcidale gedachten? Ik wil je dan aanraden om contact op te nemen met 0900 0113 van Stichting 113Online. Blijf sterk, jij bent waardevol en belangrijk.

Bedankt voor het doorlezen van de regels en voorwaarden. Wij wensen jou veel sterkte toe, en verwelkomen je graag bij Het Forum voor Psychische Problemen.

Met vriendelijke groet,
Team Het Forum voor Psychische Problemen.
avatar
Grace
Beheerder
Beheerder

Aantal berichten : 13
Registratiedatum : 06-01-17
Leeftijd : 22

Profiel bekijken http://psychischeproblemen.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum